Syyskokouksen kuulumisia

Peräpohjolan Leader ry:n syyskokous järjestettiin 14.11.2023 Teamsin välityksellä. Paikalla oli pieni mutta aktiivinen joukko jäseniä ja hallituksen edustajia. Kokouksessa hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024. Tulevana vuonna yhdistys jatkaa työskentelyä peräpohjalaisen maaseudun elinvoiman hyväksi sekä pyrkii kehittämään myös omaa toimintaansa. Vuoden 2024 aikana käynnistetään nuorten osallistaminen Nuoriso Leader -toiminnan avulla, vahvistetaan edelleen sidosryhmäyhteistyötä ja panostetaan viestintään myös toiminta-alueen hiljaisempien seutujen aktivoimiseksi.

Hallitustyöskentelyyn saatiin mukaan uusia kasvoja ja viestintäosaamista! Kemin maaseudun asukkaiden edustajana jatkavan Taisto Saaren varajäseneksi valittiin toimittaja Matti Nikkilä. Keminmaan yhteisöjä edustavaksi varsinaiseksi jäseneksi valittiin HILMA-kylät ry:n puheenjohtaja Minna Aula. Hallituksen kokoonpanoon voi käydä tutustumassa täällä. Nykyinen hallitus jatkaa toimintaansa vuoden loppuun.

Vuotta 2023 on jäljellä vielä hetkinen ja tulevan vuoden valmistelut ovat vauhdissa. Muistathan seurata some-kanaviamme Instagramia ja Facebookia, joissa tiedotetaan yhdistyksemme toiminnasta ja tapahtumista. Nauttikaa marraskuun valonpilkahduksista.

© Peräpohjolan Leader ry 2024