Hyvä tietää

Neuvonta

Lue täältä useimmin kysytyt kysymykset ja mieltä askarruttavat asiat sekä vastaukset niihin. Jos et löydä täältä vastausta omaan kysymykseesi, ota meihin yhteyttä!

Tukea haetaan Hyrrä-asiointipalvelussa täyttämällä hankehakemus.

Tästä Hyrrä-asioointipalveluun:Hyrrä-asiointipalvelu

Asioidaksesi Hyrrässä yrityksen tai organisaation puolesta, sinulla tulee olla asiointivaltuudet kyseiseen organisaation Suomi.fi-palvelussa. Tunnistautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Voit asioida Hyrrässä yrityksen tai organisaation puolesta tai kirjautua sisään yksityishenkilönä. Asioidaksesi yrityksen tai organisaation puolesta, sinulla tulee olla asiointivaltuudet kyseiseen organisaation Suomi.fi-palvelussa. Tunnistautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Paperihakemuksia ei oteta enään vastaan, vaan hakemus tehdään sähköisessä Hyrrä-asiointipalvelussa.

Asioidaksesi yrityksen tai organisaation puolesta, sinulla tulee olla asiointivaltuudet kyseiseen organisaation Suomi.fi-palvelussa.

Tästä lisätietoa valtuuksista: Suomi.fi valtuudet

Kaikilla Leader-ryhmillä on oma itsenäinen hallitus, joka linjaa kyseisen ryhmän rahoitusta vastaamaan ryhmän omaan strategiaan ja rahoituskehykseen.

Pieniä muutoksia hankkeisiin pystymme tekemään jälkikäteenkin. Ehtona kuitenkin on, ettei muutosta ole tehty ennen yhteydenottoa meihin. Eli nyt yhteys meihin heti miten!

© Peräpohjolan Leader ry 2024