Maan antimet ja perinteet -webinaarisarja
ILIMA-hanke isännöi kokonaisuuden jossa opimme, miten saamelaiset säilöntätavat, Peräpohjolan
ryvässipulit, lapinlehmät ja perinteiset säilytysratkaisut voivat inspiroida kestävää ja ilmastoviisasta
ruokakulttuuria. Webinaarit ovat kaikille maksuttomia ja järjestetään alkuvuodesta 2025 yhteistyössä
useiden hankkeiden kanssa.
Ti 28.1. klo 18 Saamelaisia perinneruokia ja ruoan säilönnän tapoja
Ti 4.2. klo 18 Peräpohjolan ryvässipulit ja lapinlehmät
Ti 11.2. klo 18 Maakellarit – Perinteiden ja kestävän ruuan varastot
Lappi muuttuvassa ilmastossa -webinaarisarja
Syyskaudella 2024 laajan kuulijakunnan keränneet Lappi muuttuvassa ilmastossa -webinaarit jatkuvat alkuvuodesta 2025! Alta löydät webinaarien tarkemmat ajankohdat, aiheet sekä ilmoittautumislinkin. Webinaarien puhujat julkaistaan myöhemmin.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa mukaan!
Kevätkauden 2025 tilaisuuksien aikataulu ja aiheet:
24.2.2025 klo 14–15 Ennallistaminen
19.3.2025 klo 13–14 Esimerkkejä luontopohjaisista ratkaisuista
20.5.2025 klo 14–15 Miten Lapin ilmasto muuttuu?
10.6.2025 klo 15–16 Lappilaisten ilmastoasenteet ja -toimet